POLITICA 8 ianuarie 2021

(Update) Îl căutăm pe senatorul AUR de Covasna, Ionuț Neagu!

de Iulia Drăghici - Taraș | 3715 vizualizări

UPDATE: Scopul articolului a fost atins, am reușit să intrăm în legătură cu senatorul Ionuț Neagu. Însă, deocamdată nu am reușit să îndeplinim și al doilea obiectiv, de a programa un interviu, însă, pentru că acum avem calea, vom mai insista. 

Redacția Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro face public faptul că de săptămâni bune îl caută, pentru un interviu, pe noul parlamentar de Covasna, senatorul Ionuț Neagu, însă fără succes. Pentru că ne dorim să deslușim, într-un fel sau altul, misterul din jurul acestui politician, lansăm și pe această cale o nouă invitație oficială către acesta, poate, cumva, vom reuși să dialogăm, în interesul public al tuturor covăsnenilor.  

Am încercat prin toate mijloacele obișnuite cunoscute de noi până la acest moment să îl contactăm pe noul parlamentar, pentru a-l cunoaște, pentru a ști cine este sau a afla despre planurile lui în noua calitate de reprezentant al locuitorilor județului Covasna în Parlamentul României, însă până la momentul de față nu am reușit să stabilim nicio legătură. 

În afară de faptul că este un om foarte greu de găsit, sau care nu vrea să fie găsit de oamenii din afara cercului AUR, am mai aflat, de pe site-ul Senatului că Ionuț Neagu, născut în 26 septembrie 1982,  a fost validat pe funcția de senator ales în Circumscripția Electorală nr. 15 Covasna în 21 decembrie 2020, după ce a primit postul ca urmare a redistribuirii voturilor din 6 decembrie. 

Știm, de asemenea, din procesul verbal de validare a candidaturilor pentru alegerile parlamentare că acesta este din Târgu Secuiesc, de profesie inginer și ocupație manager. 

Politicianul AUR face parte, începând din 22 decembrie, din Comisia pentru transporturi și infrastructură, în calitate de membru, dar și în Comisia pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorități, unde ocupă rolul de secretar. 

Din Comisia de transporturi și infrastructură mai face parte și un alt reprezentant al județului Covasna, respectiv celălalt senator de Covasna, originar tot din Târgu Secuiesc, Fejér László-Ődőn. 

Biografia și declarațiile de avere lipsesc deocamdată de pe profilul lui Ionuț Neagu, publicat pe site-ul Senatului României. 

În județul Covasna, Alianța pentru Unirea Românilor a obținut 3,02% din totalul voturilor exprimate la alegerile parlamentare din decembrie 2020 pentru Senat. 

Lansăm, așadar, din nou, o invitație publică și oficială către senatorul de Covasna, Ionuț Neagu să ne ofere o cale prin care să dialogăm, în folosul interesului public covăsnean, iar celorlalți cititori, să ne ajute, prin orice fel, să ajungă acest mesaj la parlamentar.

Sursa foto: Senat.ro

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.