POLITICA 15 octombrie 2020

Cine va candida din partea PNL Covasna pentru Parlament

de Iulia Drăghici - Taraș | 2115 vizualizări

Lista candidaților care vor intra în cursa electorală din 6 decembrie pentru un loc în Camera Deputaților sau Senat s-a întocmit și la Partidul Național Liberal din județul Covasna. Pentru o funcție de senator vor candida Jănel Leaua, Anca Băilă, Codruț Opaiț și Ion Deaconu, în vreme ce pentru la deputați au fost numiți Olimpiu Floroian, Felicia Muntean, Silviu Popica, Viorica Bucur, Farkas Ambrus-Mihai și Radu Bularca. 

Aceste propuneri au fost transmise la București pentru validare și suntem convinși că persoanele amintite pot ajuta, prin implicarea lor, la dezvoltarea județului. Sunt oameni de valoare, majoritatea lor confirmați în domeniul privat și cu dorința de a-i ajuta pe covăsneni. 

La alegerile locale, PNL a câștigat multe mandate de primari, consilieri locali și consilieri județeni la nivelul întregii țări, consolidându-și poziția de cel mai important partid din România. Dar greul abia acum începe; alegerile parlamentare sunt decisive întrucât pot pune țara pe un făgaș normal, cu o guvernare de dreapta. Ne dorim și noi să aducem mai multe investiții în județ, să avem o infrastructură decentă, să-i sprijinim pe cetățeni cu locuri de muncă, o consecință firească a unei dezvoltări economice aduse de o guvernare liberală și de aceea este important să avem reprezentanți din Covasna în Parlament, pentru că ei pot realiza toate aceste lucruri cu un guvern PNL. 

Dacă ne dorim cu adevărat o schimbare, o altă viziune asupra lucrurilor, vă îndemn din nou să mergeți la vot. Comunitatea românească din județ, care reprezintă peste 25 % din populatie, nu este din păcate reprezentată nici măcar în procent de 10 %, din cauza slabei prezențe la vot. În aceste condiții fiecare vot contează, niciun vot nu este mai important decât altul, aceasta fiind esența sistemului democratic”, a transmis, printr-un comunicat de presă, președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.  

Aceeași sursă arată și că lista candidaților s-a întocmit în ședința Comitetului Județean Director din data de 9 octombrie. 

Potrivit calendarului organizării alegerilor parlamentare, 22 octombrie este termenul limită pentru depunerea listelor de candidaţi şi a candidaturilor independente în circumscripţiile electorale din ţară. Campania electorală începe pe 6 noiembrie şi se încheie pe 5 decembrie, la ora 7:00, iar votarea are loc pe 6 decembrie, între orele 7:00 şi 21:00.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.