POLITICA 17 mai 2012

Călin Popescu Tăriceanu, campanie electorală în Covasna

de Székely Emőke | 296 vizualizări

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se va afla vineri în județul Covasna, pentru a sprijini candidații PNL la alegerile locale.

Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat că vineri va primi vizita lui Călin Popescu Tăriceanu, cu care probabil vor vizita mai multe localități din județ. Deși era anunțată și prezenţa lui Varujan Vosganian, care urma să participe la Parada Cârnaților, acesta nu va mai veni la Sfântu Gheorghe.

Schimbări la deconcentrate, după alegeri

Obreja a spus că deocamdată PNL Covasna se axează pe campania electorală și nu se va implica până la terminarea alegerilor în procese de schimbare a șefilor de deconcentrate. Referitor la banii alocați de Guvernul Ungureanu administrațiilor locale, și luați înapoi de către premierul Victor Ponta, Obreja a declarat: „Fondurile alocate de către Guvernul Ungureanu sunt oprite la trezorerie, se retrag, după care vor fi din nou împărțiți autorităților locale, dar pe criterii juste. Consiliile Județene conduse de PDL și UDMR au obținut 80% din acești bani, așadar prin retragerea acestor fonduri se va reface o nedreptate. Cei care din rea voință nu vor respecta această hotărâre, riscă să primească mult mai puțini bani la următoarele distribuiri.”

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.