POLITICA 18 decembrie 2020

Barcani: primarul a scos la licitație mașina Volkswagen Amarok folosită de fostul edil

de Iulia Drăghici - Taraș | 3096 vizualizări

Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unui autogreder pentru întreținerea drumurilor din comună 

Autoutilitara Volkswagen Amarok a Primăriei Barcani, folosită până nu de mult de fostul primar, a fost scoasă la licitație de actualul edil. Prețul de pornire al mașinii achiziționate în 2014 și care are la bord peste 132.000 de km, este de 15.000 de euro, mai exact 73.017 lei. Procedura de licitație este cu plic închis, ceea ce înseamnă că o va putea cumpăra cine oferă cel mai mult. 

Banii astfel obținuți vor fi utilizați pentru a achiziționa un autogreder, spune Nicolae Pastor, primarul ales în urma alegerilor locale din septembrie. 

Am pus în vânzare această mașină, deoarece consider că avem suficiente mașini la Primărie. Este o mașină cu o valoare mai mare așa că am decis punerea ei în vânzare. Îmi doresc ca acești bani, cu acordul Consiliului Local, să-i direcționez înspre achiziționarea unui autogreder care ne-ar ajuta enorm la întreținerea drumurilor”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, primarul Nicolae Pastor. 

Licitația a fost lansată în 9 decembrie. Deocamdată nu a fost depusă nicio ofertă. 

S-au interesat mai multe persoane, dar deocamdată nimeni nu a venit să se înscrie la licitație”, ne-a mai spus edilul. 

Data limită este 30 decembrie a.c., dar cei interesați mai au timp până în 21 decembrie să ceară lămuriri oficiale cu privire la acest bun. 

Pentru ca licitația să aibă loc trebuie să fie depuse minimum două oferte care să întrunească toate condițiile din regulament. 

La licitație pot participa și persoane fizice și persoane juridice. 

Conform regulamentului licitației, cei interesați să participe trebuie să depună, pe lângă un dosar cu documente, și o garanție de 5.000 de lei, plătită la casieria Primăriei. 

Autoutilitara Volkswagen Amarok a fost cumpărată în 2014 cu suma de 140.500 de lei, potrivit actelor publicate în anunțul de licitație, disponibil spre consultare pe site-ul Primăriei Barcani. (http://primariabarcani.ro/dynpage_5

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.