POLITICA 9 noiembrie 2021

AUR Covasna strânge semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

de David Leonard Bularca | 4332 vizualizări

„Pas cu pas îl trimitem acasă pe sas!” este sloganul folosit de formațiunea politică

Filiala județeană Covasna a formațiunii politice Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a început să strângă semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Conform unei postări de pe Facebook, acțiunea a debutat cu succes pentru că oamenii „simt că nu îi reprezintă primul turist al țării”. 

„Pas cu pas îl trimitem acasă pe sas! 

Prima săptămână în care am ieșit în stradă să strângem semnături pentru demiterea președintelui s-a încheiat cu succes. Marea majoritate a oamenilor cu care am interacționat rezonează cu noi, nu îl mai vor pe Iohannis, simt că nu îi reprezintă primul turist al țării.

Am fost plăcut surprinși de o doamnă minunată de etnie maghiară, recent întoarsă din SUA care ne-a cerut câteva liste să strângă semnături de la frații noștri maghiari”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a formațiunii politice, acolo unde se pot găsi și alte detalii despre demers. 

AUR a anunțat pe 1 octombrie, prin copreședintele de la nivel național, George Simion, că începe să strângă semnături din partea parlamentarilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. 

Pentru a se ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis, este nevoie ca o treime dintre senatori și deputați să semneze propunerea de suspendare, iar apoi, într-o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, majoritatea dintre ei să voteze „pentru”. 

Județul Covasna are un reprezentant din partea AUR în Parlamentul României. Este vorba despre senatorul Ionuț Neagu. Acesta a primit funcția după redistribuirea voturilor de la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. 

Sursa foto: Alianța pentru Unirea Românilor Covasna – Facebook

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.