METEO 11 octombrie 2013

Weekend cu vreme caldă

de Covasna Media | 503 vizualizări

Veşti bune de la meteorologi, dacă este să ne gândim că după un început de octombrie în care venise iarna, pentru acest sfârşit de săptămână vorbim de temperaturi cât se poate de generoase.

Sâmbătă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an în regiunile intracarpatice, iar în restul teritoriului vor fi valori termice în jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. În vestul teritoriului, pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în a doua parte a intervalului, iar în regiunile extracarpatice, în special dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă, asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade.

Duminică, valorile termice se vor menţine apropiate de cele climatologic normale, iar în regiunile intracarpatice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod obişnuit. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. Va ploua local în vestul ţării, iar în sud şi în est şi pe arii restrânse în centru se va semnala ceaţă şi izolat ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.