METEO 27 septembrie 2017

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

de Covasna Media | 1124 vizualizări

JOI. Temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie, informează ANM.

Valorile maxime se vor încadra între 13...14 grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Muntenia şi 21 de grade în Banat şi în sudul Crişanei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în extremitatea de sud-est va ploua slab.

Noaptea cerul va fi variabil în sud şi senin în restul ţării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va produce brumă şi 12 grade pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales ziua, în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze mai mari în estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55...60 km/h cu precădere în zona litorală.

VINERI. În majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3...-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11...12 grade pe litoral.

Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55...60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.