METEO 18 iunie 2013

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată! Prognoza pentru următoarele zile

de Covasna Media | 453 vizualizări

Miercuri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, local caniculară după-amiaza în vestul şi sud-vestul ţării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade în extremitatea nord-vestică a Moldovei până la 36 grade în Banat şi sudul Olteniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales ziua la munte, în Maramureş, nordul Transilvaniei şi cea mai mare parte a Moldovei, iar seara şi noaptea în Oltenia, Muntenia şi posibil în Dobrogea, regiuni în care local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină. Temperaturile minime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, potrivit Mediafax.

Joi, valorile termice vor înregistra o scădere uşoară în majoritatea regiunilor, dar vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată şi va fi izolat caniculară în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, uşor mai ridicate în Banat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Află de AICI care sunt sfaturile specialiştilor pentru această perioadă

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.