METEO 10 octombrie 2017

Vremea se va încălzi ușor în toată țara. Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

de Covasna Media | 731 vizualizări

MIERCURI. Vremea se va încălzi ușor în toată țara, astfel că, în majoritatea zonelor, se vor înregistra temperaturi în jurul celor normale pentru a doua decadă a lunii octombrie. Potrivit ANM, cele maxime se vor încadra între 13 grade, izolat în Maramureș, și 23 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 și 11 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, nord-vest și centru. Va ploua local în Maramureș și pe arii restrânse în Crișana, nordul și estul Transilvaniei și nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief izolat se va semnala ceață.

JOI. Vremea va continua să se încălzească, astfel că valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu maxime între 15 și 25 de grade și minime între 4 și 14 grade.

Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în nordul țării unde vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari, unde în special în cursul nopții rafalele vor depăși 70...80 km/h. În orele dimineții izolat va mai fi ceață.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 18 ore, 33 minute

Anunţ public

Acum 18 ore, 34 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.