METEO 4 martie 2018

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării

de Covasna Media | 873 vizualizări

Prognoza meteo pentru următoarele zile

LUNI. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între -1...0 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 8...9 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice şi sudice, însă doar pe arii restrânse în sud-vest vor fi precipitaţii slabe mixte şi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în zona montană şi local în sud-vestul, sudul şi nord-estul teritoriului. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

MARŢI. Regimul termic va fi normal pentru această dată în vest, nord, centru şi pe litoral, dar mai scăzute decât cele normale în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1...2 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 10...11 grade în Banat. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mai ales ninsori la munte, mixte în sud-vest şi în zonele deluroase şi predominant ploi în rest. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-vest şi trecător în celelalte regiuni.

MIERCURI. Vremea va continua să se încălzească, mai ales în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 5...6 grade în nordul Moldovei şi 14...15 grade în Dobrogea. În vestul, centrul şi nordul ţării vor fi înnorări şi temporar va ploua, iar în zona montană precipitaţiile vor fi mixte şi vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe după-amiază în Oltenia. Vântul va avea unele intensificări la munte şi local în zonele mai joase de relief în special din vest, centru şi sud-est. Dimineaţa, în zonele joase de relief din sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţă.

 

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.