METEO 6 septembrie 2015

Vremea se răceşte în toată ţara!

de Covasna Media | 702 vizualizări

Se schimbă radical vremea. O masă de aer rece, de origine polară, adusă de un front atmosferic rece a intrat deja în ţara de duminică, iar luni va ocupa tot teritoriul ţării. Aerul de origine polară va persista în ţară până la sfârşitul săptămânii.

Ploile sunt rare până aproape de sfârşitul săptămânii când se vor înmulţi consecinţă a sosirii unui ciclon atmosferic mediteranean.

Luni, 7 septembrie, vremea va fi în general frumoasă dar se va răci, astfel încât valorile termice se vor încadra în limitele normale ale acestei perioade în regiunile extracarpatice şi se vor situa uşor sub aceste norme în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17...18 grade în Maramureş şi Transilvania şi 29 de grade în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea nordică a ţării, dar numai pe arii restrânse, mai ales la munte şi în Maramureş, va ploua slab.

Marți vremea se va menţine răcoroasă pentru această dată în regiunile intracarpatice şi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade în vestul, centrul şi nordul ţării şi 26 de grade în sud.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul şi estul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde numai pe arii restrânse va ploua slab.

 

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.