METEO 4 aprilie 2012

Vremea se răceşte în aproape toată ţara. VEZI PROGNOZA DE FLORII ŞI DE PAŞTE

de Covasna Media | 547 vizualizări

Vremea intră în proces de răcire în aproape toată ţara, de joi. Vor cădea ploi însoţite de descărcări electrice în majoritatea regiunilor. După 10 aprilie, vremea se va îmbunătăţi, astfel că de Paşte, temperaturile vor fi normale pentru această dată din calendar.

Vremea ne uimeşte cu schimbări neaşteptate de la o zi la alta. Până pe data de 5 aprilie, vremea se încălzeşte în aproape toata ţara. Minimele devin pozitive, iar maximele pleacă de la 15 grade şi ajung chiar la 25 grade în sudul şi sud-estul ţării.

Treptat, instabilitatea atmosferică va fi tot mai accentuată, iar de joi, aversele, însoţite de descărcări electrice, cuprind majoritatea regiunilor, dar mai ales vestul, centrul şi nordul ţării.

În weekendul de Florii, dar şi la începutul săptămânii viitoare, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât valorile termice se vor apropia de mediile climatologice, între 10 şi 18 grade, chiar uşor sub acestea în jumătatea nordică a ţării. Temporar va ploua şi cu caracter de aversă, în toate regiunile, iar in masivele montane din regiunile nordice vor cădea precipitaţii mixte.

Vremea va reveni la sentimente mai bune, de marţi, în vestul ţării. Precipitaţiile vor fi mai puţine, iar temperaturile vor creşte uşor, ajungând la valori normale, de Paşte, adică în jur de 18 grade în sudul şi sud-vestul ţării.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.