METEO 11 martie 2013

Vreme caldă, dar ploioasă la început de săptămână. Vezi prognoza pe trei zile

de Covasna Media | 476 vizualizări

Temperaturile se menţin peste limita maximă normală a acestei perioade, însă la început de săptămână va ploua în aproape toată ţara.

Luni, vremea se menţine mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi acoperit de nori şi, chiar dacă din când în când se va vedea şi soarele, va ploua temporar în majoritatea regiunilor. În est şi sud-est izolat va fi ceaţă. La munte şi, trecător, în nordul Moldovei precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul nu va avea excese.

Temperaturile maxime se vor situa între 4...5 grade în nordul extrem al Moldovei şi 18 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei.

Marţi vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, îndeosebi în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor pleca de la 3...4 grade în nordul extrem al Moldovei şi ajung până la 16...17 grade în sudul Olteniei şi al Munteniei. Norii domină cerul, dar se mai zăreşte trecător şi soarele, iar ploile, în general slabe cantiativ, nu ocolesc aproape nici o regiune a ţării. La munte şi în nordul Moldovei trecător vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul îşi face uşor simţită prezenţa, fără a fi însă supărător.

Miercuri ne bucurăm tot de o vreme mai caldă decât în mod normal, deşi norii ţin agenda zilei. Plouă pe arii mai extinse în jumătatea de vest a ţării, în timp ce în restul zonelor se mai arată şi soarele şi doar local vor fi ploi slabe. În zona montană înaltă sunt aşteptate atât ploi, cât şi lapoviţe sau ninsori, iar vântul prinde putere la munte. Câteva răbufniri nervoase ale vântului vor fi şi prin Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 17 grade în sud şi vest.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 23 ore, 26 minute

Anunţ public

Acum 23 ore, 27 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.