METEO 17 august 2017

Temperaturi ridicate în următoarele zile. Prognoza meteo pentru weekend

de Covasna Media | 698 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteorologică, valabilă vineri și sâmbătă, în acest interval, vremea urmând să fie călduroasă în toate regiunile și, local, caniculară, temperaturile ajungând, izolat, chiar la 37 de grade Celsius.

„În intervalul menționat, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară vineri în regiunile sudice și sud-vestice, iar sâmbătă în toate zonele de câmpie și de podiș. Se vor înregistra temperaturi maxime de 34...36 de grade, iar în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități în special în Câmpia Română și în Câmpia de Vest”, potrivit ANM.

Sursa citată arată că, în cursul zilei de duminică, în Sudul, Centrul și Estul țării vremea se va menține călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu temperaturi maxime de 34…35 de grade. În regiunile vestice instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.