METEO 11 martie 2013

Prognoza pe două săptămâni: Plouă în toată ţara, iar temperaturile scad până la -8 grade

de Covasna Media | 365 vizualizări

Temperaturile vor coborî până în data de 16 martie, în timpul nopţii minimele ajungând şi până la -8, -10 grade în unele regiuni ale ţării. Precipitaţiile vor fi şi sub formă de ploaie, dar şi mixte. Pe de altă parte, ANM anunţă că în intervalul 18-24 vremea redevine frumoasă, cu temperaturi care vor urca la normalul perioadei.

În Transilvania, în intervalul 11-14 martie valorile medii ale temperaturii aerului (respectiv 9…13 grade ziua şi 1…5 grade noaptea) se vor menţine mai ridicate decât normele climatologice. Din data 15 martie se va produce o scădere importantă a valorilor termice, astfel că sfârşitul de săptămână va fi caracterizat de valori medii ale temperaturilor mai mici decât cele obişnuite pentru mijlocul lunii martie, cu maxime de 2…5 grade şi minime de -8…-4 grade.

Din data de 18 martie vremea se va încălzi uşor şi treptat, valorile urmând a se situa în jurul normelor climatologice, cu temperaturi medii ziua între 5 şi 11 grade şi noaptea în jurul a 0 grade. Vor fi precipitaţii în majoritatea zilelor şi vor predomina ploile, iar în intervalul 15-17 martie vor fi precipitaţii mixte.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.