METEO 6 august 2015

Prognoza meteo pentru weekend

de Covasna Media | 655 vizualizări

Codul galben de caniculă valabil joi şi vineri va fi urmat, şi în weekend, de temperaturi aproape la fel de mari, potrivit meteorologilor.

Vineri 

Vreme caniculară cu disconfort termic accentuat în sudul şi sud-estul ţării, local în regiunile vestice şi izolat în centru şi în est. Sunt prognozate înnorări, averse, descărcări electrice în zona montană şi în vestul teritoriului, dar şi vânt în sud-est. Maximele vor fi de 28-30 de grade pe litoral şi 37 de grade în Câmpia Română şi Câmpia de Vest, iar minimele între 13 şi 24 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade.

Sâmbătă 

Vreme caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde disconfortul termic va fi accentuat. Maxime între 28 şi 29 de grade Celsius pe litoral şi în jurul a 37 de grade în Câmpia de Vest. De asemenea, va fi vânt în regiunile sudice şi pe crestele montane. Minimele vor fi între 8 şi 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22-24 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Duminică

Vreme caniculară după-amiaza în regiunile vestice şi izolat în sud şi sud-est. Cerul va fi mai mult senin. Maximele sunt cuprinse între 28 şi 30 de grade în zona litoralului şi 36-37 de grade în Câmpia de Vest, iar minime între 12 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 7 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.