METEO 25 ianuarie 2013

Primăvara vine cu temperaturi mai mari şi cu ploi în aproape toată ţara. Prognoza pe trei luni

de Covasna Media | 670 vizualizări

Lunile februarie şi martie vor veni cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal în partea de sud a ţării. Luna aprilie va fi în schimb mai răcoroasă. Ninsoarea nu va dispărea până în aprilie.

În luna februarie temperaturile medii lunare ar putea fi mai ridicate în partea de sud-est şi sud a ţării, în timp ce în restul ţării se aşteaptă temperaturi normale pentru această lună. Cantităţi excedentare de precipitaţii se aşteaptă în aproape toată ţara.

În prima jumătate a lunii februarie va ninge, în timp ce în a doua jumătate ninsoarea se va transforma în ploaie.

În luna martie sunt estimate temperaturi mai ridicate decât în mod normal în sud-est, sud şi vest. În celelalte zone se înregistrează temperaturi normale. Precipitaţiile pot fi excendentare în mare parte din ţară, exceptând partea de est şi sud-est.

Luna aprilie ne aduce o vreme răcoroasă cu temperaturi mai coborâte decât cele normale în sud-vest şi sud. În restul ţării temperaturile vor fi normale. Cantităţile de precipitaţii pot fi excedentare în vest, centru şi nord-vest.

Aşadar, în următoarele două luni vor fi temperaturi mai mari decât în mod normale. Valorile termice vor fi în creştere cu 2-3 grade Celsius şi pentru că durata zilei începe să crească.

 

Teme articol: ultima ora noutati
Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.