METEO 13 ianuarie 2013

Meteorologii au anunțat că pe 18 ianuarie revin ninsorile în toată țara

de Covasna Media | 415 vizualizări

Meteorologii ar putea emite, duminică, un nou cod galben de polei şi ceaţă, valabil din această seară până mâine, pentru sudul şi estul ţării. În aceste condiţii, vicepremierul Liviu Dragnea a cerut prefecţilor să facă tot posibilul pentru a evita situaţiile nedorite provocate de fenomenele meteo.

În plus, directorul ANM Ion Sandu a anunţat că vinerea viitoare, ninsorile vor reveni în toată ţară.

ANM a anunţat că din această noapte, în tot vestul ţării se va aşterne polei, iar până mâine va fi emis şi cod galben de ceaţă pentru judeţele din sud şi est. Vicepremierul Liviu Dragnea le-a dat prefecţilor indicaţii clare în acest sens. Acesta vrea să fie verificate şi stocurile de sare şi nisip ale Companiei de Drumuri.

În plus, potrivit directorului ANM, Ion Sandu, în jurul datei de 18 ianuarie vor reveni ninsorile. Vicepremierul a cerut prefecţilor şi Companiei Naţionale de Drumuri să se pregătească din timp, pentru a putea interveni eficient.

Liviu Dragnea a precizat la finalul şedinţei cu prefecţii că nu vrea să se mai ajungă la situaţia în care în mijlocul viscolului să nu existe suficiente resurse pentru a gestiona situaţiile din zonele cu probleme.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.