METEO 8 aprilie 2015

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în ziua de Paşte

de Covasna Media | 669 vizualizări

Meteorologii au veşti din ce în ce mai bune în ceea ce priveşte prognoza pentru zilele următoare. Începând de joi, vremea începe să se încălzească semnificativ ajungând ca în prima şi a doua de zi de Paşte să avem parte de temperaturi potrivite mai curând pentru luna mai.

Vineri se anunţă o zi frumoasă, însorită şi cu temperaturi potrivite cu data din calendar. Meteorologii anunţă maxime de la 11 grade în estul Transilvaniei până la 19 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Rămâne frumoasă vremea şi sâmbătă şi, în plus, ajunge să fie destul de caldă pentru această dată în toate regiunile. Cerul va fi senin, chiar şi în noaptea de înviere, iar vântul nu va pune probleme. Temperaturile maxime vor pleca de la 14 grade în Delta Dunării şi se opresc la 23 de grade în Dealurile de Vest.

Cum e vremea de Paşte?

Atât în prima cât şi în a doua de zi de Paşti vom avea parte de aceeaşi vreme frumoasă şi caldă, cu temperaturi potrivite mai curând pentru luna mai, respectiv maxime între 16 şi 24 de grade. Abia de marţea viitoare începe să se răcorească şi spre mijlocul săptămânii vom ajunge la valori termice mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii aprilie. Va fi, cu alte cuvinte, o nouă alternanţă semnificativă a temperaturilor în decurs de numai câteva zile.

Odată cu schimbarea regimului termic îşi fac apariţia şi precipitaţiile, aria acestora urmând să se extindă treptat dinspre vest, şi să cuprindă toate regiunile.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.