METEO 2 februarie 2015

Meteorologii anunţă temperaturi de primăvară

de Covasna Media | 556 vizualizări

meteo iarna primavara

Meteorologii au veşti bune pentru noi. În zilele următoare, temperaturile se anunţă ridicate pentru această perioadă, cu valori de până la 12 grade Celsius.

Marţi, înnorări mai consistente vor fi temporar în nord-vest şi în centru unde, pe arii restrânse, mai ales la munte, vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsori, dar şi în extremitatea sud-estică, unde izolat cad ploi şi lapoviţă. În celelalte regiuni se arată soarele printre nori însă izolat va fi ceaţă iar vântul are ceva intensificări în sud şi pe crestele montane. Temperaturile maxime trec uşor de mediile climatologice şi aşteptăm valori de la 0 grade în estul Transilvaniei până la 9 grade în sudul extrem.

Miercuri norii acoperă treptat toată ţara şi aduc precipitaţii frecvente în jumătatea de vest. În zona montană şi noaptea în Maramureş vor fi mai ales ninsori, iar în Crişana, în Banat şi în Oltenia şi local în Transilvania vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni cad ploi slabe pe arii restrânse. Izolat vor fi condiţii de polei şi de formare a ceţii. Vântul suflă mai tare în sudul Banatului şi la munte iar maximele pleacă de la 0 grade în estul Transilvaniei şi ajung la 11 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.