METEO 3 iunie 2013

Începem săptămâna cu ploi, grindină şi vijelii. Prognoza pe trei zile

de Covasna Media | 463 vizualizări

Meteorologii nu prea ne dau veşti bune pentru acest început de săptămână. Soarele va fi destul de scump la vedere în anumite zone. În schimb, ploile, vijeliile şi grindina vor continua să ne dea bătăi de cap.

Luni, în majoritatea zonelor ţării va fi o vreme instabilă, cu ploi şi descărcări electrice. În sud-vestul ţării, ploile vor fi locale, însă vântul va avea intensificări. Maximele de astăzi se vor încadra între 17-18 grade, în nord-vestul şi centrul ţării, şi 24-25 de grade în sud.

Marţi, în regiunile intracarpatice, va fi un cer mai mult noros cu averse, însoţite de descărcări electrice pe arii relativ extinse. Maximele se vor încadra între 16-17 grade în Baia Mare şi Miercurea Ciuc şi 21 de grade, la Alba Iulia.

În regiunile extracarpatice, maximele vor fi între 20 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem.

Miercuri, în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, cerul va avea înnorări şi va ploua mai ales sub formă de averse însoţite si de descărcări electrice.

În restul ţării, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, îndeosebi după-amiaza şi seara. Izolat, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19-20 grade în Dealurile de Vest şi estul Transilvaniei şi 27 de grade în sudul Munteniei la Giurgiu.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 56 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 57 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.