LIFESTYLE 1 decembrie 2017

VIDEO Manó, în semifinala de la Vocea României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1862 vizualizări

Ráduly Botond a fost din nou favoritul publicului 

Covăsneanul Ráduly Botond – pe numele lui de scenă Manó, a revenit pe scena de la Vocea României chiar de 1 Decembrie, într-o ediție specială de Ziua Națională. În acest live al celebrei emisiuni de televiziune, el a interpretat melodia „House of the rising sun” a formației „The Animals”.  Toți arbitrii au avut doar vorbe de laudă la adresa artistului covăsnean, iar oamenii de acasă l-au răsplătit din nou. Pentru a doua oară consecutiv, acesta a fost favoritul publicului din echipa Despot. 

„Prima oară după mult timp când de la început până la sfârșit ai fost impecabil. (...) Ai rupt”, a spus Loredana. 

„Acum te recunosc. Bravo! (...) De fiecare dată mă uluiești. Ești o voce una la un milion”, a precizat și Smiley, în vreme ce Tudor Chirilă a menționat: „În seara asta a mers totul foarte bine la tine”. 

Antrenorul lui Manó, Adrian Despot a rămas fără cuvinte, în schimb a alergat spre scenă și l-a îmbrățișat pe concurentul originar din Sfântu Gheorghe.

Emisiunea a fost difuzată chiar de Ziua Națională a României, așa că Manó a avut și un mesaj adresat românilor cu această ocazie: „Mesajul meu de 1 Decembrie este să fim împreună, să luptăm pașnic pentru un viitor mai bun”, a spus acesta, în înregistrarea de dinainte de a urca pe scenă. 

Urmărește în continuare momentul lui Manó de vineri seara de la Vocea României: 

 

În preselecțiile de la „Vocea României” Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó. În prima etapă de live, covăsneanul a trecut mai departe datorită voturilor primite, fiind favoritul publicului din echipa Despot.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Citește AICI mini-interviul exclusiv „Observatorul de Covasna” în care Manó ne-a vorbit despre live-ul de ediția trecută și emisiunea de 1 Decembrie. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.