LIFESTYLE 1 decembrie 2017

De 1 Decembrie, Manó revine pe scena de la Vocea României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1372 vizualizări

Cântărețul din Sfântu Gheorghe intră iar vineri seara în live-urile celei mai urmărite emisiuni de televiziune din România

Covăsneanul Ráduly Botond – pe numele lui de scenă Manó, revine pe scena de la Vocea României chiar de 1 Decembrie, într-o ediție specială de Ziua Națională. Acesta are din nou nevoie de voturile noastre pentru a merge mai departe în etapa următoare și pentru a fi mai aproape de titlul de „Voce a României”.

Într-un mini-interviu acordat ziarului nostru, „Observatorul de Covasna”, Manó ne-a povestit despre experiența de săptămâna trecută de pe scena de la ProTv, când a primit cele mai multe voturi din partea publicului. În plus, ne-a dezvăluit puțin și despre ediția specială de 1 Decembrie.

Iulia Drăghici: Cum a fost experiența de pe scenă din primul live de la Vocea României?

Manó: Vinerea trecută am avut o seară extrem de intensă emoțional, după cum s-a văzut și pe micile ecrane. Dar sprijinul publicului pe care l-am primit m-a ajutat foarte mult. Sincer nu credeam că voi putea trece mai departe. Aș dori să le mulțumesc din suflet tuturor pentru încrederea dăruită!

I.D.: Dacă ai lua-o de la capăt, ai accepta să interpretezi aceeași piesă, „Hello” de la Adelle?

Manó: Din punctul meu de vedere, am avut mare nevoie de experiența pe care am trăit-o săptămâna trecută. Fiecare eșec sau victorie ne învață ceva. Tocmai de aceea spun mereu că nu regret nimic!

I.D.: Ai fost incontestabil favoritul publicului. Ce gânduri ai pentru cei care te-au votat?

Publicul m-a surprins într-un mod deosebit. Am primit nenumărate mesaje cu gânduri frumoase pe pagina mea de Facebook. Sper ca oamenii să fie lângă mine și vinerea asta și sper să le placă Show-ul pe care pregătim de 1 decembrie.

I.D.: Ce urmează în acest concurs pentru tine? Dar în general, în carieră ta muzicală?

Manó: Așa cum spuneam, urmează o nouă etapă în concurs, Show-ul LIVE de 1 decembrie pentru care pregătim un moment foarte deosebit. Lucrăm foarte mult ca totul să fie așa cum ne dorim. Țelul nostru este să creăm un moment de care să ne putem aminti cu drag, orice s-ar întâmpla. Iar despre cariera mea după Vocea României voi vorbi un pic mai încolo, pentru că am mai multe planuri. Dar vă promit că veți aflat totul în momentul potrivit.

----

În preselecțiile de la „Vocea României” Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó. În prima etapă de live, covăsneanul a trecut mai departe datorită voturilor primite, fiind favoritul publicului din echipa Despot.

„Publicul l-a ales pe Manó să meargă mai departe, spiridușul nostru cu voce de aur. Mă bucur să văd că este atât de iubit de voi și îmi doresc să îi fiți alături, până la final, orice s-ar întâmpla. Este un munte de voce și emoție, este un artist care nu se dă în lături de la provocări, iar perfecționarea și ruperea barierelor dintre genuri stau la baza crezului său artistic. E atât de timid, însă... dacă l-ați cunoaște, l-ați ține în palmă ca pe o petală. Are nevoie de noi toți să îi fim alături, iar eu, în calitate de antrenor, trebuie să îi amortizez momentele mai puțin reușite și să încasez în locul lui. You know what? Pentru el, sunt dispus să fac asta până la capăt, atât de special e omul ăsta”, scria solistul trupei Vița de Vie, antrenorul lui Manó, Adrian Despot, săptămâna trecută pe Facebook.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Sursă foto: Facebook, Echipa Despot - Vocea României

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.