LIFESTYLE 13 februarie 2023

Sălile de dans în mijlocul naturii – un trend al nunților anului 2023

de Daniela Luca | 1040 vizualizări

O noutate a acestui sezon mai sunt și cărțile de oaspeți în format audio 

Nunțile în aer liber sunt din ce în ce mai populare, pentru că oferă sentimentul de libertate și pentru că îți dau șansa să fii cât mai creativ, spun organizatorii de evenimente. Totodată, albul și pastelurile au făcut un pas înapoi în ceea ce privește trendurile din acest an și au lăsat în față culorile vii. Specialiștii din domeniu, prezenți la târgul de nunți Sepsi Wedding, care a avut loc weekendul trecut la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, spun totodată că nunțile de tip festival vor fi cele mai memorabile în 2023. 

Culorile vii și detaliile strălucitoare vor fi cele mai căutate în acest an. Totodată, corturile de tip silhouette, printre cele mai îndrăgite și apreciate corturi în rândul organizatorilor de evenimente, sunt cele mai cerute de miri, spun specialiștii. 

„Noi ne ocupăm numai de evenimente outdoor, deci organizăm evenimente numai afară, numai sub corturi. Astfel de evenimente dau un sentiment de libertate, de festival. Când ești înconjurat de patru pereți este foarte greu să pui amprenta ta personală în acea locație, dar dacă ai un cort și poți să alegi ce tip de scaun vrei, ce tip de mese, ce fel de lumini, e altfel. Deci, evenimentele outdoor sunt foarte flexibile din punctul ăsta de vedere. (...) Corturile sunt niște săli de dans în mijlocul naturii, pentru că sunt foarte, foarte înalte. Au șapte metri și îți dau o stare de parcă ai fi înăuntru, și totuși ești afară. Corturile silhouette sunt acum în trend. Mirii și miresele de ani de zile ne trimit poze cu astfel de corturi, și în sfârșit am reușit să luăm și noi. De anul trecut avem și suntem singurii din țară. Cred că este un trend pe care l-am urmărit, iar inspirația vine din afară, clar”, ne-a spus fondatoarea Wunderevents, Bagoly Melinda.

Printre detaliile care pot face diferența la nunțile din acest an se numără și globurile disco, dar și cărțile de oaspeți în format audio. Acestea au forma unor telefoane cu fir, iar cu ajutorul lor invitații le pot lăsa mirilor mesaje memorabile. 

„Am început să includem și niște servicii complementare. Nu e musai să le ai, pentru că poți face o nuntă și fără bar de cocktail, sau fără telefoane audio guest book (din engl. carte de oaspeți în format audio), sau fără bicicletă cu înghețată, dar dacă ai componentele astea, faci să fie mai fain, pentru că e vorba de detalii care fac diferența. În trend mai sunt și globurile disco. Ce văd eu că e la modă, este să fie totul strălucitor și plin de culori vii. Asta cu pastelatul și cu albul, nu mai e așa la modă. Deci cu globuri disco, cu multe culori vii, cu tehnologie, cam așa văd eu o nuntă în 2023. Când mă uit la pozele mai vechi și văd ce am făcut acum cinci ani, nu aș mai putea să fac tot asta. Atunci a fost fain, dar se schimbă trendul foarte repede. Legat de decorațiuni, deși nu mai sunt la modă, unii mai cer pampas sau flori uscate, dar nu mulți. Majoritatea cer plante colorate, culori vii, poate și pasteluri, dar neapărat multă, multă culoare. Și ne place asta, că și noi ne regăsim în acest trend, pentru că, dacă sărbătorim ceva, atunci totul trebuie să fie festiv și viu colorat”, ne-a mai spus organizatoarea de evenimente. 

Bagoly Melinda a precizat că sezonul nunților în aer liber începe în mai și ține până în septembrie. 

Cel mai mare târg de nunți din regiune, Sepsi Wedding, a ajuns, în perioada 11-12 februarie, la cea de-a VII-a ediție și a fost vizitat în cele două zile de sute de persoane care își plănuiesc unul dintre cele mai emoționante evenimente ale vieții lor.

Citește și: 

Sursa foto: wunderevents.ro

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.