LIFESTYLE 10 martie 2022

S-au pus în vânzare alte noi bilete pentru concertul Budapest Gypsy Symphony Orchestra

de David Leonard Bularca | 627 vizualizări

Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe 

A doua tranșă de bilete pentru concertul celor de la Budapest Gypsy Symphony Orchestra, care vor deschide a 29-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, s-a pus în vânzare de joi, 10 martie, începând cu ora 09:30, anunță organizatorii evenimentului. Acestea pot fi achiziționate de la Biroul de organizare evenimente culturale din Piața Centrală, Sfântu Gheorghe, dar și de pe eventim.ro. 

Concertul va avea loc pe 23 aprilie, de la ora 20:00, la Arena Sepsi. 

Budapest Gypsy Symphony Orchestra ajunge, astfel, pentru prima dată la Sfântu Gheorghe.

„Cea mai mare orchestră romani din lume va deschide cea de-a 29-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe – este pentru prima dată când Budapest Gypsy Symphony Orchestra, formată din peste 100 de membri, vine la Sfântu Gheorghe. Înființat în 1985, ansamblul, considerat Hungaricum – purtători ai valorilor universale maghiare și rome, este o formație muzicală unică, cu valori artistice și tradiționale de renume mondial. A susținut mai mult de o mie de concerte în Africa, America, Asia, Australia și în multe orașe din Europa și a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness”, au transmis reprezentanții evenimentului.

Prețul unui bilet întreg este 50 de lei. 

Există și varianta unui bilet cu preț redus, care costă 25 de lei și este destinat elevilor, studenților și pensionarilor, dar acestea pot fi achiziționare doar de la Biroul de organizare evenimente culturale din Piața Centrală, Sfântu Gheorghe.

Prima tranșă de bilete a fost pusă în vânzare pe 22 februarie, iar, în nici măcar două ore, acestea s-au epuizat. 

Încă de atunci organizatorii au anunțat că dacă regulile impuse de pandemie se vor schimba, vor pune și alte bilete în vânzare. 

Faptul că Budapest Gypsy Symphony Orchestra va deschide ediția din acest an a Zilelor Sfântu Gheorghe a fost anunțat în 16 februarie, într-o conferință de presă. 

Ediția a 29-a a Zilelor Sfântu Gheorghe are loc în perioada 23 aprilie – 1 mai 2022, după doi ani de pauză din cauza pandemiei.

Sursa foto: szentgyorgynapok.ro 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.