LIFESTYLE 16 aprilie 2013

Înscrie-te la cel mai mare concurs de karaoke!

de Székely Emőke | 798 vizualizări

Marele premiu e un sejur de o săptămână all-inclusive pentru două persoane la Sunny Beach

Dacă vă place să cântați, dar o faceți doar în baie, sau în fața membrilor familiei şi a prietenilor, acum este momentul să vă afirmați. Radio Friss FM și Observatorul de Covasna organizează sâmbătă, 20 aprilie, cel mai important concurs de karaoke din oraș, marele premiu fiind un motivant puternic: cel mai bun concurent va câștiga o excursie de o săptămână all inclusive la Sunny Beach.

Organizatorii spun că va fi un eveniment deosebit, iar invitatul special al juriului va fi vedeta Radio ZU Cosmin Cojocaru. Cosmin abia așteaptă să ajute la alegerea celui mai bun concurent și spune că cel mai important criteriu în jurizarea lui va fi starea pe care concurentul o va transmite publicului.

Cosmin Cojocaru, DJ Radio ZU, membru al juriului

Mă încântă ideea evenimentului. Îmi place când sunt implicat într-o competiție, iar faptul că e cu muzică și cântat live, o face să fie și mai fun. De obicei, fiecare concurent încearcă la astfel de evenimente să fie vedetă, să fie senzația serii. Sper că asta se va întâmpla și acum. Cât despre public, n-am emoții. Oamenii știu să se distreze. La "notarea" concurenților, cel mai mult mă interesează starea pe care "cântărețul" va reuși să o transmită prin prestația sa. Niciodată nu e de-ajuns doar să cânți corect pe note. Cine vrea să câștige trebuie să încerce mai mult de atât” – ne-a declarat Cosmin Cojocaru.

Acesta le transmite și un mesaj celor care s-au înscris deja la concurs, dar și celor care de data aceasta nu vor urca pe scenă.

„Concurenților le transmit să fie în voce, să nu aibă rețineri și să se joace de-a vedetele! Celor care nu au avut „cojones” să se înscrie, treaba lor... dar să vină să ne distrăm de partea cealaltă a scenei” – spune invitatul special al juriului.

Directorul de programe al Friss FM, Kiss Bence, ne-a declarat la rândul lui că s-au gândit la posibilele evenimente care să atragă public, și au convenit să fie karaoke pentru că este un gen iubit de mulți. „Mai în glumă, mai în serios ne-a venit ideea de a organiza un concurs de lupte în noroi, însă probabil că proprietarii clubului Backstage nu ar fi privit cu ochi buni o asemenea inițiativă. Astfel am convenit să organizăm un concurs care necesită mai puțină curățenie la final” – ne-a declarat Kiss Bence.

Mai aveți timp să vă înscrieți la concurs, şi e bine de ştiut că înscrierile se fac în prealabil pentru a evita îmbulzeala de la fața locului. Doritorii sunt rugați să scrie un e-mail la adresa observatorulcv@gmail.com sau să sune la numărul de telefon 0745764899. Fiecare concurent va trebui să precizeze cel puțin două piese pe care dorește să le interpreteze. Organizatorii spun că participanții vor cânta una, sau ambele piese, în funcție de numărul concurenților și de eventuale decalaje de program.

KARAOKE

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.