LIFESTYLE 21 iunie 2019

Fuego concertează la Zilele Comunei Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 1275 vizualizări

Ediția a XVI-a a sărbătorii ozunenilor are un program încărcat

Fuego, 4S Street și Péter Szabó Szilvia se numără printre artiștii care vor concerta în acest sfârșit de săptămână la Zilele Comunei Ozun. Muzica este însoțită în program de spectacole de muzică populară, concursuri de gastronomie, sportive, aerobic, motocros, laser show sau foc de artificii.

Oamenii care muncesc, care au rezultate, merită din când în când să se oprească și să își ia puțin timp liber și să se distreze. După orice muncă eficientă, trebuie și relaxare. Îi așteptăm cu mare drag pe toți cei care vor să petrecem împreună și să ne bucurăm de rezultatele noastre”, a transmis primarul Ráduly István.

Programele încep vineri, 21 iunie, la ora 13:00, odată cu o serie de activități sportive, și continuă cu spectacolul pregătit de Școala din Ozun la Căminul Cultural, iar apoi cu o discotecă în aer liber.

Sâmbătă, startul distracției se dă la ora 09:00 și continuă până după ora 23:00. În această zi vor concerta Fuego (ora 20:00) și Péter Szabó Szilvia (21:00), pe scena din Parcul de Agrement. Tot sâmbătă va avea loc un concurs gastronomic, un exercițiu al pompierilor voluntari sau spectacolul de dansuri populare al Ansamblului „Cununa Carpaților” din Întorsura Buzăului.

Duminică, programul care începe la ora 11:00 este la fel de plin cu activități pe toate gusturile și pentru toate vârstele. Printre cele mai interesante, se găsește concertul 4S Street (21:30) sau focul de artificii de final (22:45).

Pe lângă spectacole, programul include și două acțiuni de inaugurare a unor obiective din comună, parcul de distracții pentru copii și „Corabia piraților” (sâmbătă, ora 13:00), dar și o nouă Casă mortuară, descrisă de clerici ca fiind cea mai frumoasă din județ (duminică, 12:30).

Tot în acest sfârșit de săptămână, localitatea Ozun se va înfrăți cu orașul Komárom din Ungaria (duminică, ora 15:00).

Programul complet al sărbătorii, care cuprinde peste 30 de activități, poate fi consultat pe www.covasnamedia.ro sau pe pagina de Facebook a Primăriei Ozun.

(Sursă foto: Paul Surugiu-Fuego)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.