LIFESTYLE 20 septembrie 2013

Eşti un angajat de succes? Îţi dai seama dacă te uiţi în oglindă

de Covasna Media | 320 vizualizări

Oamenii cu feţe rotunde îi fac pe cei din jurul lor să fie mult mai egoişti.

Celebrul actor Hugh Laurie, cunoscut pentru rolul din serialul House MD, are o mai bună influenţă asupra celor din jurul său decât o are, de exemplu, Wayne Rooney, atacant la Manchester United şi naţionala Angliei.

University of California a realizat o cercetare în urma căreia s-a ajuns la acest rezultat, rezultat care mai „spune” că aceiaşi oameni cu feţe rotunde sunt, totuşi, mai buni pentru succesul companiilor în care lucrează.

Conducătorul cercetării, profesorul Michael Haselhuhn, împreună cu echipa sa au realizat patru studii în care au fost implicaţi între 131 şi 207 persoane. În unul dintre aceste studii s-a studiat relaţia dintre mărimea suprafeţei feţei oamenilor şi interesele personale ale acestora, în timp ce în alte două s-au analizat reacţiile partenerilor oamenilor studiaţi, realizându-se faptul că aceste reacţii sunt în directă legătură cu mărimea feţelor subiecţilor.

Un alt studiu realizat în rândul a 55 de CEO din companii renumite arată, însă, că oamenii cu fete rotunde au mai mare succes şi ajută mai mult firmele în care activează. Printre oamenii de aface­ri de succes se număra Herb Kelleher, fost CEO la Southwest Airlines şi Jeff Immelt, CEO la General Electric.

(yoda.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.