LIFESTYLE 27 martie 2013

Cele 11 calităţi ale femeii perfecte în ochii oricărui bărbat

de Covasna Media | 586 vizualizări

Formula femeii perfecte nu e prea greu de ghicit: sexy+haioasă+deşteaptă=aleasa inimii – susţine site-ul www.menshealth.com. Doar că cercetătorii zilelor noastre efectuează studii după studii care relevă şi alte trăsături pe care se pare că bărbaţii le caută la partenera ideală. Iată despre ce ar fi vorba:

 1. Să râdă la glumele lui
 2. Să fie cu 2-4 ani mai tânără decât el
 3. Să zâmbească
 4. Să aibă sânii mari
 5. Să aibă picioare lungi
 6. Să fie independente (să fie în stare să se întreţină singure)
 7. Să poarte număr cât mai mic la pantof
 8. Să aibă studii superioare
 9. Să poarte haine de culoare roşie (bărbaţii sunt foarte atraşi de femeile îmbrăcate în roşu)
 10. Să aibă şolduri înguste
 11. Să fie brunetă

Toate cele 11 calităţi se pare că îşi au importanţa lor. E vital pentru psihicul oricărui mascul să ştie că e în stare să facă o femeie să râdă, aşa că 75% dintre intervievaţi au declarat că simţul umorului e foarte important la o femeie. De asemenea, bărbaţii sunt înnebuniţi după o dantură frumoasă şi albă, găsind-o extrem de sexy (asta în timp ce femeile nu se prea dau în vânt după bărbaţi hliziţi, ci îi preferă, fără dubii, pe cei serioşi).

Şi acum… ştirea anului! Ce să vezi: bărbaţii preferă femeile cu sânii mari! Incredibil, aşa ceva nu s-a mai auzit până în zilele noastre! :) Conform tuturor sondajelor din toate timpurile bărbaţii preferă, fără excepţie, sânii mari. Picioarele lungi contribuie la alura generală suplă şi bărbaţii sunt înnebuniţi după picioarele de gazelă, asta spre deosebire de laba piciorului, care trebuie să fie cât mai mică. Totodată, carieristele sunt foarte sexy. Se pare că în zilele noastre nimeni nu mai vrea o gospodină care stă la cratiţa, ci mai toţi masculii sunt înnebuniţi după femei de carieră, care sunt independente financiar. De aici rezultă şi preferinţa către femeile inteligente. Roşul hainelor atrage în mod clar privirile, în detrimentul altor culori, situaţia fiind dovedită prin probe clar vizuale la care au fost supuşi eşantioane de bărbaţi. Nu în ultimul rând, brunetele au de câştigat în defavoarea blondelor. Bărbaţii văd brunetele ca fiind mai competitive, mai haioase şi cu şansă mai mare de reuşită în viaţă. Şi în plus, brunetele au ieşit din sondaje că ar fi genul de femei mult mai stabile şi pe care te poţi baza mult mai mult în viaţă.

Teme articol: femeia perfecta
Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.