LIFESTYLE 25 octombrie 2022

Cei mai „trăsniți” dovleci și cele mai amuzante costume vor fi premiate la Barcani!

de David Leonard Bularca | 448 vizualizări

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” își propune să premieze cei mai „trăsniți” dovleci și cele mai amuzante costume, în cadrul unui bal mascat, cu ocazia Halloween-ului din acest an. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 14:00, la sala de sport din comuna covăsneană. Organizatorii au pregătit pentru participanți diferite ateliere de creație și diferite jocuri, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, președinta Asociației de Tineret din Barcani, Raluca-Maria Bularca. 

La eveniment poate participa oricine, însă la intrare oamenii vor trebui să dea dovadă de entuziasm și voie bună, aceasta fiind „taxa de participare” stabilită de organizatori. 

„La fiecare ședință pe care o avem la Asociație ne gândim cu ce să-i mai surprindem atât pe cei mici, cât și pe cei mai mari. Văzând interesul copiilor pentru personajele din desenele animate, ne-am gândit că este o ocazie ideală să le testăm imaginația si abilitățile. Ca taxă de participare, îi așteptăm pe toți să vină cu mult entuziasm și voie bună”, a spus, pentru redacția noastră, una dintre organizatoare, Raluca-Maria Bularca. 

Premiile pentru cei mai „trăsniți” dovleci și cele mai amuzante costume constau în diferite jocuri, iar președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani” spune că imaginația participanților va fi stârnită. 

„Nu am estimat un număr de participanți, dar sperăm ca numărul lor să fie destul de mare. Am pregătit multe surprize pentru cei care vor să ne treacă pragul, de la ateliere de creație până la diferite jocuri. Premierea probelor menționate se va face pe categorii de vârstă, premiile acordate constau în jocuri care să stârnească imaginația și talentul participanților”, a mai spus în final, pentru redacția noastră, Raluca-Maria Bularca. 

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a luat naștere în anul 2021, iar de atunci a organizat evenimente în jurul campaniei „Hai la Barcani”, dansuri populare pentru copii în comună, dar și diferite acțiuni caritabile. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”/Facebook

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.