LIFESTYLE 23 iunie 2015

Cât sport trebuie să faci pentru a arde caloriile pe care le conţin un burger, o îngheţată sau un frapuccino

de Covasna Media | 263 vizualizări

Atunci când merg în concediu, multe persoane se abat de la regimul alimentar sănătos şi se bucură de mici plăceri culinare. Pentru kilogramele în plus acumulate în urma vacanţei există, însă, soluţii. O antrenoare de fitness din Londra susţine că sportul poate „remedia” această problemă în scurt timp.

Îngheţată, produse fast-food şi diverse tipuri de cafea cu gheaţă şi multă frişcă. Se spune că în vacanţă totul este permis, aşa că până şi cele mai echilibrate persoane în ceea ce priveşte alimentaţia îşi permit ca în concediu să se abată puţin de la reguli.

Ce faci, însă, când revii la viaţa de zi cu zi şi constanţi că micile plăceri culinare se observă acum, când te priveşti în oglindă sau urci pe cântar?

Pamela Lai, o antrenoare de fitness din Londra, susţine că totul se poate „repara”, scrie dailymail. co.uk.

Spre exemplu, un burger are circa 350 de calorii. În 30 de minute de pedalat pe bicicleta medicinală scapi de ele, spune Pamela.

Un frapuccino are peste 400 de calorii, de care, însă, poţi să uiţi după o oră de aerobic.

În funcţie de arome, numărul de calorii dintr-o îngheţată poate varia. Dar, în medie, două-trei cupe de îngheţată cu vanilie şi ciocolată are 290 de calorii. După 50 de genoflexiuni cu săritură, aceste calorii nu vor fi decât o amintire, mai noteză gandul.info.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.