LIFESTYLE 11 martie 2022

Biletele la concertul care deschide Zilele Sfântu Gheorghe, epuizate în nici 10 minute

de Iulia Drăghici - Taraș | 1632 vizualizări

Datorită cererii crescute, se va organiza un al doilea concert; biletele se scot la vânzare luni, 14 martie  

Nu mai este nicio îndoială că Zilele Sfântu Gheorghe sunt așteptate cu sufletul la gură. A doua tranșă de bilete pentru concertul Budapest Gypsy Symphony Orchestra, care deschide Săptămâna Culturală în 23 aprilie, scoase la vânzare joi, s-a epuizat în nici 10 minute, anunță organizatorii. Având în vedere cererea crescută, artiștii au fost de acord să susțină și un al doilea concert. În plus, pe fondul faptului că aproape toate biletele s-au vândut online, iar cei care s-au prezentat joi la Biroul de organizare evenimente culturale din Piața Centrală au stat la coadă degeaba, de luni, când se pune în vânzare a treia tranșă de bilete, achiziționarea fizică va avea prioritate în fața celei online. 

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au fost încântați să vadă că toate biletele pentru concertul de deschidere al Budapest Gypsy Symphony Orchestra au fost epuizate joi, în mai puțin de zece minute. Cu toate acestea, au constatat cu părere de rău că sute de persoane din Sfântu Gheorghe, majoritatea în vârstă și fără acces la internet, au stat degeaba la coadă în fața casei de bilete. Din aceste motive, la sugestia primarului Antal Árpád-András, s-a decis organizarea a încă unui concert pe 23 aprilie, de la ora 16:00. Biletele vor putea fi achiziționate (offline), începând de luni, 14 martie. Acestea se vor  putea procura exclusiv de la Biroul municipal de organizare a evenimentelor culturale, între orele 9:30 și 16:00, în timp ce restul biletelor vor fi puse în vânzare online pe eventim.ro după ora 16:00”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al evenimentului, Erdély András. 

Cea mai mare orchestră romani din lume, Budapest Gypsy Symphony Orchestra ajunge astfel prima dată la Sfântu Gheorghe în 23 aprilie, unde va concerta de două ori, de la ora 16:00 și de la ora 20:00, la Arena Sepsi.

Prima tranșă de bilete, cu un număr redus din cauza restricțiilor anti-pandemie, a fost pusă în vânzare pe 22 februarie. Și atunci, în nici măcar două ore, acestea s-au epuizat.

Ediția a 29-a a Zilelor Sfântu Gheorghe are loc în perioada 23 aprilie – 1 mai 2022, după doi ani de pauză din cauza pandemiei.

Sursa foto: szentgyorgynapok.ro. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.