EDUCATIE 30 septembrie 2021

S-a suspendat activitatea a două grădinițe și a unei clase din județ

de David Leonard Bularca | 1571 vizualizări

Care este motivul

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Covasna a aprobat suspendarea activității din două grădinițe și o clasă din județ. Este vorba despre grupa mică „Csicsergők" – Structură a Grădiniței cu Program Prelungit ,,Árvácska" de la  Școala Gimnazială ,,Gödri Ferenc", din Sfântu Gheorghe, în perioada 18.09.– 01.10.2021. În aceeași situație se află și grupa de antepreșcolari „Ursuleții" - Structură a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 2 Covasna de la Școala Gimnazială „Avram lancu", din Covasna, dar și clasa  0-l.D de la Școala Gimnazială Specială, din Sfântu Gheorghe, pentru perioada 25.09.– 08.10.2021.

În deciziile CJSU Covasna cu numerele 101 și 102 se arată că măsurile au fost luate după ce câte un cadru didactic care preda acestor copii a fost depistat pozitiv la infecția cu virusul SARS-COV-2. 

La nivel județean, miercuri, 29 septembrie, 20 de clase de grădiniță, gimnaziu și liceu au activitatea suspendată, după apariția unor cazuri de COVID-19 fie la elevi, fie la cadre didactice. 

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.