EDUCATIE 9 aprilie 2013

Prietenia este minunată!

de Covasna Media | 764 vizualizări

Acesta este sloganul sub care s-au desfașurat activităţile în ultima zi din Săptămâna „Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!” la Grădinița cu Program Normal din Ozun.

Astfel, copiii grupelor „Fluturașilor” și „Piticilor” de la Grădiniţa „Rază de Soare” din Sfântu Gheorghe au fost invitați cu mare bucurie să facă cunoștință cu prichindeii Grupei „Albinuțele”. Plini de entuziasm, copiii s-au jucat împreună, au participat la concursul „Cel mai bun patiser” și, desigur, dulciurile pregătite de ei au fost premiul favorit, au observat cuiburile de berze, au cântat cântece de primăvară.

Ca simbol permanent al prieteniei şi respectului pentru natură, au fost plantați pomi fructiferi în curtea grădiniței.

Veselia a fost mare, iar copiii și-au facut noi prieteni. Promițând că acestea nu vor fi activități singulare, copiii Grădiniței Ozun le vor întoarce vizita celor de la „Rază de Soare”, propunând și o drumeție ce se va desfășura în luna iunie.

Mesajul copiilor este următorul: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” ( Aristotel) Prietenia este minunată!

Coordonatorii activităților: prof. înv. Preșcolar Csuták Camelia, Corina Antochi, Elena Duculeț, Rodica Răileanu și Anca Florian.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.