OPINII 25 octombrie 2023

EDITORIAL. Ştiinţa prostiei cu Ponta fake

de Dumitru Manolăchescu | 1157 vizualizări

Toată viaţa noastră riscă să fie falsificată, decredibilizată, împotmolită în glodul prin care circulă vorbele „deştepţilor”, clarvăzătorilor, celor atât de siguri că pe Lună n-a păşit picior de om, iar vaccinurile sunt o invenţie diavolească, menită să te lase fără urmaşi.

Viaţa noastră falsă se ascunde în spatele unui ecran de televizor, la fel de bine ca în paginile unui ziar sau în postările de pe reţelele sociale. Acolo se poate spune şi se poate face orice. Acolo se arată fără chip adevăraţii viteji, oamenii de bine, salvatorii naţiei prostite de americani, de ştiinţă, de medici, de psihologi şi psihiatri şi mai ales de evrei.

Mişcarea pro-israeliană începută după atacurile mârşave ale hamaşilor asupra unor civili nevinovaţi e de domeniul amintirii. A ţinut cam 10 zile. Suficient pentru inşi capabili, gen Victor Ponta, să găsească argumente în direcţia marginalizării motivelor pentru care armata israeliană vrea să-i termine o dată pentru totdeauna pe teroriştii Hamas.

Victoraş cel cu minciunile prinse la pălărie precum pana de păun la jocurile feciorilor năsăudeni scoate fake-uri pe bandă rulantă. E specialist în treaba asta, l-au prins observatorii cu 55 de minciuni în scurta lui viaţă de politician în prima linie. Nu l-a întrecut nimeni, se străduie acum câţiva pesedişti fruntaşi, dar nu reuşesc să-i calce pe urme.

Victor Ponta crede, e aproape convins de fapt că acei corespondenţi de război trimişi în teatrele de luptă din Gaza şi Israel ca să ne facă pe noi să stăm cu ochii lipiţi de ecrane joacă table în Cişmigiu, produc ştiri inventate şi mint poporul cu televizorul. Cristina Cileacu, singurul reporter care se aruncă pe burtă în toiul transmisiei când aude sirena de alarmă aeriană, nu e unde trebuie, joacă teatru şi nu spune adevărul.

Ce adevăr ştie Ponta? Mi-e teamă că nu ştie nici măcar ce înseamnă cuvântul ăsta, nicicum să-l folosească în viaţa personală, în relaţiile cu alţii şi chiar în scurtele divagaţii cu propriul „eu”. Dar e uşor să vorbeşti din fotoliul unei televiziuni, în vreme ce reporterul Cristina Cileacu se aruncă pe burtă de teama şrapnelelor, pentru că asta le-a spus ministrul Apărării din Israel că trebuie să facă dacă vor să se întoarcă teferi acasă.

Suntem la discreţia gândului prost, ticălos, pervertit al unora ca Victor Ponta. Sunt o groază de postaci, de băgători de seamă care plâng de mila teroriştilor Hamas la umbra „civililor nevinovaţi din Palestina”. Aceşti oameni vor decredibiliza întotdeauna efortul unei naţii spre salvarea ei ca naţie dacă „ceilalţi” oferă ceva mai profitabil. În cazul de faţă, „ceilalţi” sunt hamaşii, care oferă o alianţă cu teroriştii ruşi, libanezi, iranieni acţionând nu doar în Ucraina, ci şi în Africa, Orient, America şi pe oriunde îi duc paşii.

Este alianţa unei Lumi care produce falsuri, o lume în care însăşi Viaţa devine un fake. Iar promotorul acestei vieţi fake este un fost premier al României, actualmente consilier onorific (ce-o mai fi însemnând şi „onorific” n-am de unde să ştiu...) al premierului Marcel Ciolacu. Abia acum ajungi să te sperii: oare ce consiliere poate oferi un asemenea onorific premierului teoretic responsabil al unei ţări europene practic responsabile?!

Victoraş, lasă-ne în tristeţea noastră, nu încerca să ne înveseleşti viaţa anostă cu minciunile tale de doi bani! Şi vezi că marile academii din toată lumea ţi-au luat urma, vor să te aşeze în fruntea unei celule care promovează Ştiinţa prostiei!

Sursa foto - Victor ponta @Facebook

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.