OPINII 5 noiembrie 2018

EDITORIAL. DDTeii în conflict cu Corina Creţu

de Dumitru Manolăchescu | 707 vizualizări
Sursa foto - Facebook @EUCorinaCretu
Sursa foto - Facebook @EUCorinaCretu

Avem mai multe eşantioane de „trădători de ţară”, dar toţi au un numitor comun: sunt anti PSD-ALDE, anti Dragnea-Dăncilă şi anti Tăriceanu. Toţi românii care nu sunt de acord ca acest guvern şi acest parlament să scoată România de pe orbita UE, toţi cei care nu acceptă să fie manipulaţi şi minţiţi de Partidul Conducător şi nu stau în genunchi în faţa DDTeilor care guvernează de capul lor prost o Românie debusolată, derutată, ruptă-n bucăţele în An Centenar, toţi românii ăştia sunt nişte nenorociţi trădători de neam şi ţară.

Aşa zic corifei pesedişti precum Vâlcov Darius şi Ştefănescu Codrin. Un urmărit penal condamnat în primă instanţă şi-un plutaş rătăcit pe Dâmboviţa peremistă a lui Vadim Tudor, cu mari probleme de integritate morală şi psihică. Purtători de vorbe de la Dragnea-Dăncilă spre restul ţării şi lumii. Ipochimenii atacă tot ce nu intră în tiparul PSD, făcând din acest partid un adevărat „pat al lui Procust”: eşti mai lung decât patul, te scurtează; eşti prea mic, te mai lungesc...

Ultima victimă, neaşteptată dealtfel, este Corina Creţu, un comisar european absolut onorabil, chiar dacă pesedistă scoborâtoare din Iliescu. Ea e cea mai recentă „trădătoare de ţară” din lungul şir al cărţii negre întocmite în acest sens de propagandiştii PSD, ăia dispuşi să ia bâtele şi mitralierele şi să cureţe România de tot ce nu e făcut după chipul şi asemănarea unor Iliescu, Năstase, Ciorbea, Dragnea şi-ai lor. De ce este d-na Creţu trădătoare de ţară? Pentru că a îndrăznit să atragă atenţia guvernului Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu că-şi bate joc de fondurile europene care îi stau la dispoziţie, că nu le accesează, că preferă „afaceri” public-private – de unde-şi pot extrage comisioane şi şpăgi pentru prea-iubiţii pesedişti – accesării unor fonduri europene consistente, care nu costă mai nimic bugetul de stat. Bani cu care se pot construi autostrăzi şi spitale, printre altele. Păi cum să îndrăznească doamna comisar european să dezvăluie secrete atât de bine ascunse „poporului pesedist” de chiar liderii PSD?!

E o întrebare care revine aproape obsedant: pe cine serveşte un comisar european? Pe cine serveşte Corina Creţu? Este ea în slujba PSD, adică a partidului pe listele căruia a ajuns la UE, sau serveşte interesele României, care ar trebui să fie şi interesele Uniunii Europene? Aici se cască un hău, o prăpastie uriaşă între partidele de guvernământ din România şi oficialii Uniunii Europene. Drumul României începe să nu mai fie drumul european, pentru că aşa au hotărât nişte tembeli iliberali iubitori de autoritarism discreţionar tip Orban-Erdogan. Drumul României este croit de Dragnea-Dăncilă spre Ungaria şi Turcia, două foste imperii care ne-au fost întotdeauna prietene şi reazem de nădejde, e plină istoria de exemple grăitoare în acest sens. Normal, aşadar, să n-o mai vrea port-drapelul penibil Ştefănescu pe europeana Corina Creţu în „coasta” unui guvern haotic, care nu construieşte nimic dar distruge tot: încredere, buget, speranţă în viitor.

Dacă parcursul european al României stă la cheremul unor maimuţoi guvernamentali precum Dragnea, Vâlcov, Ştefănescu, Nicolicea, Toader, Iordache şi alţii ca ei, atunci chiar nu mai merită să ne batem capul cu proiecte de ţară şi alte fantasme. Să le lăsăm pentru vremuri mai bune, dacă vor veni, cumva, vreodată. Până atunci, atenţie la ce ne spune preşedintele Iohannis: s-a deszăpezit drumul spre Elveţia! E liber la muncă în Ţara Cantoanelor pentru toţi românii! Ce dracu’ să mai faci în România lui Dragnea, Dăncilă, Ştefănescu?! Ţi se face greaţă şi când le auzi numele, cum să mai suporţi dispreţul şi jignirile cotidiene cu care te încarcă în numele lor propaganda pesedistă atotputernică?!

Îmi pare rău pentru Corina Creţu, dar mai rău îmi pare de toţi românii cinstiţi, corecţi şi inteligenţi, care îi suportă pe nemernicii ăştia de 30 de ani fără să aibă carnet de pesedist în buzunar. Adică fără să fie obligaţi să lase capul jos şi să-nghită mizeriile iubiţilor conducători. Altfel, desigur, Corina Creţu nu merită afrontul maimuţoilor; ea nu munceşte la Bruxelles pentru PSD, ea munceşte pentru România. Cu siguranţă, ăsta e şi motivul teribilei supărări a propagandiştilor pesedişti, nişte inconştienţi iresponsabili de care sper să scăpăm la alegerile din 2020.

Ca să închei: trădători de ţară nu sunt Corina Creţu şi, aidoma ei, cei care îndrăznesc să creadă într-o Românie europeană corectă, demnă şi performantă. Aceştia sunt adevăraţii patrioţi, nu politicienii care jumulesc bugetul fiecăruia dintre noi, în numele unor politici despre care n-au suflat o vorbă în campania lor electorală, minţind astfel câteva milioane de oameni. Trădători de ţară sunt cei care o acuză, cei care confundă Partidul cu Ţara, pierzând esenţialul: PSD nu reprezintă România. PSD nu reuşeşte să se reprezinte nici măcar pe sine! La această oră PSD înseamnă Liviu Dragnea, baronul-şef încolţit din toate părţile, gata să vândă ţara oricui e dispus să-l salveze. Dar România nu este Dragnea, România înseamnă vreo 20 de milioane de oameni, din care pot să voteze 12-14 milioane. E mult mai mult decât cei 3 milioane de votanţi fideli ai PSDragnea, nu?!

Abia aştept procesul pe care un comisar european onorabil îl va intenta unui hotentot pesedist şi găştii lui penale!

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.