OPINII 14 noiembrie 2018

EDITORIAL. Ajunge, aţi depăşit orice măsură!

de Dumitru Manolăchescu | 852 vizualizări
Sursa foto - psd.ro
Sursa foto - psd.ro

Parlamentul European a dat în cap impostorilor din PSD-ALDE-UDMR cu un vot negativ pentru clasa politică aflată la conducerea României, recomandând menţinerea Mecanismului de Cooperare şi Verificare. Pentru orice minte de om normal, e clar că poziţia adoptată cu un scor zdrobitor de parlamentarii europeni, inclusiv cei social-democraţi şi liberali, nu are nimic cu „pedepsirea” poporului român de hoarda de boşorogi bezmetici care vor să pună mâna pe bogăţiile patriei – recunoaşteţi probabil stilul... Vorbeam de minţile normale, pentru că propaganda pesedistă zice exact invers: „Poporul român este ofensat de MCV; ajunge, aţi depăşit măsura!”. Asta strigă infractorii, penalii şi analfabeţii funcţional din majoritatea parlamentară şi guvernul României.

Analfabeţilor, penalilor şi infractorilor care ne conduc, deci numai şi numai lor (completarea este dedicată CNCD, în caz că le trece prin scăfârlie să mă amendeze pentru „generalizări”...), am a le spune următoarele:

* Aţi distrus orice urmă de credibilitate a instituţiilor statului român în Anul 100 al României * Urlaţi pe toate drumurile împotriva Uniunii Europene, care „pedepseşte poporul român, îi calcă în picioare demnitate”. Ofensivi şi cinici, mincinoşi şi discreţionari, cum vă ştim de când v-a lansat ca partid neica Iliescu. Vă folosiţi de poporul român ca să impresionaţi UE şi să păstraţi electoratul naţionalist pe care vi l-a lăsat moştenire, prin Olguţa Vasilescu, Cătălin Rădulescu, Codrin Ştefănescu şi alţii ca ei, „tribunul” CV Tudor * Veţi reuşi o uriaşă contraperformanţă în doar doi ani de guvernare tembelă şi haotică: veţi duce România în urma Bulgariei în „competiţia” pentru eliminarea MCV.

Şi altele, şi multe altele, sunt nervos acum şi nu-mi vin toate în minte. Dar vreau să clarific măcar un lucru: eu, românul născut moldovean, ardelean prin adopţie şi minoritar în Secuime de 50 de ani, cred cu tărie că România condusă de DDT nu a făcut nimic pentru ridicarea MCV-ului atât de hulit. Dimpotrivă, a făcut totul pentru a şi-l păstra – ceea ce te poate duce cu gândul că şi l-a dorit, de fapt, ca un motiv pentru a se lepăda patriotic de Uniunea Europeană. Adevărul este că fără acest mecanism, care i-a mai frânat o vreme pe hotentoţii de la guvernare, România ar fi fost acum îngropată în uitare, ignorare, marginalizare în Europa.

Aşa încât, să punem lucrurile la punct: câtă vreme singurul obiectiv al DDT este scăparea hoţilor din PSD-ALDE, în frunte cu şeful suprem Liviu Dragnea, de închisoarea binemeritată, MCV este absolut necesar. Poporul român suferă, nenorociţilor, pentru că voi şi politica voastră îl faceţi să sufere, Uniunea Europeană n-are aici nicio contribuţie. Uitaţi-vă în oglindă şi vedeţi acolo cum arată mutrele „trădătorilor de ţară”, a celor care vor să ne scoată din UE şi să ne alăture unor state cu politică  iliberală, autoritarist-dictatorială.

E bine să luaţi aminte, totuşi: poporul român nu este cel pe care îl agăţaţi voi la butonieră, împreună cu cei trei trandafiri emblematici. Poporul român s-a săturat de vânzătorii de trandafiri partizani şi, aş zice cu maximă siguranţă, va demonstra acest lucru la alegerile europarlamentare de peste 4 luni. Veţi fi măturaţi la toate alegerile din următorii doi ani dintr-un motiv simplu: poporul român este un popor european. Nu-l poţi scoate din Uniunea Europenă doar pentru că lui Dragnea şi lui Tăriceanu le e frică de puşcărie şi din cauza asta vor să distrugă Justiţia română.  

Închei, aşadar, mărturisind profund ruşinat de propria-mi structură nepatriotică: eu nu mă simt deloc ofensat de menţinerea MCV pentru România. Dimpotrivă, mă simt uşurat că acest mecanism vă va strica în continuare blestemăţiile pe care veţi continua să le puneţi la cale.

Aţi vrut război? Veţi avea război; şi cu UE, şi cu ai voştri din partide, şi cu Justiţia, dar şi cu electoratul român. Nasol, nu?! Greu să le duceţi pe toate...

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.