ECONOMIC 27 aprilie 2018

VIDEO. Zi specială la Parcul Industrial de la Câmpu Frumos

de Iulia Drăghici - Taraș | 913 vizualizări

Evenimentul a reunit specialişti în business, agricultură şi IT din ţară şi din străinătate​

Parcul industrial de la Câmpu Frumos, inaugurat în urmă cu aproape un an şi jumătate, a putut fi vizitat vineri, 27 aprilie, în cadrul unui eveniment de tipul „Ziua Porților Deschise”, organizat cu prilejul Zilelor oraşului.

Evenimentul a reunit specialişti în business, agricultură şi IT din ţară şi din străinătate, precum şi o expoziţie de utilaje agricole digitalizate.

 „Viitorul sună frumos dacă gândim curajos și dacă nu uităm că în viața noastră, în următorul deceniu cuvântul cheie trebuie să fie inovația și curajul”, a spus primarul Antal Árpád, în cuvântul său din deschiderea oficială a evenimentului.

Parcul Industrial de la Câmpu Frumos, aflat la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe, a fost realizat de autorităţile locale printr-un proiect în valoare totală de 24,6 milioane de lei, cofinanţat din fonduri europene.

Ziua Porţilor Deschise a fost organizată de Sepsi Ipar Srl, administratorul Parcului Industrial din Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AGROSIC şi Clusterul IT Plus. Evenimentele s-au derulat între orele 10 – 16.

 

Geanina Lupșa

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.