ECONOMIC 26 octombrie 2018

Parcul Industrial din Câmpu Frumos are un nou administrator

de Iulia Drăghici - Taraș | 1237 vizualizări

Noul director preia funcția oficial de la 1 noiembrie 

Consilierul local al municipiului Sfântu Gheorghe, Miklós Zoltán a obținut în urma unui concurs postul de director al Parcului Industrial de la Câmpu Frumos. Acesta va prelua oficial funcția începând cu 1 noiembrie a.c..

„A fost un concurs câștigat de domnul Miklós Zoltán și am convingerea că lucrurile vor intra într-un ritm mai accelerat. Știți că fostul director a decedat, am avut o problemă, dar mă bucur că domnul Miklós, care este un om care vine din sfera bancară și-a asumat acest rol și o să fie bine”, a declarat primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

În ceea ce privește obiectivele pe care și le-a propus pentru noul post, Miklós Zoltán ne-a declarat că are în vedere utilizarea Parcului Industrial pentru scopul creat, deci pentru înființarea de noi locuri de muncă, dar și pentru mutarea sediilor firmelor mari din centrul orașului la periferie.

„Obiectivul principal este acela de a crea noi locuri de muncă, în ideea în care scopul major (...) este de a crea o situație concurențială care să ducă la venituri mai mari. Pentru cei din Sfântu Gheorghe, intenționăm să atragem investiții noi, deci firme noi care să vină în Sfântu Gheorghe pe de o parte, iar pe de altă parte intenționăm să mutăm firmele care produc în primul rând, să se mute din oraș în Parcul Industrial, asta în ideea în care ar trebui să ajungem la situația în care în zonele unde sunt spații locative, să nu mai existe industrie practic, pentru că industria ar trebui să fie la marginea orașului, și nu în plin centru, unde sunt spații de locuit. Parcul oferă și facilitățile fiscale. Trebuie să popularizăm parcul inclusiv prin a prezenta aceste facilități”, a declarat joi, pentru Observatorul de Covasna, Miklós Zoltán.

Parcul Industrial de la Câmpu Frumos, aflat la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe, a fost realizat de autorităţile locale printr-un proiect în valoare totală de 24,6 milioane de lei, cofinanţat din fonduri europene.  Parcul se întinde pe o suprafaţă de 16,3 hectare, potrivit Agerpres, iar în incintă există și o clădire administrativă cu 24 de birouri, care pot fi închiriate de firmele interesate.

Sursă foto: Facebook

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.