ECONOMIC 21 martie 2018

Oportunități în Emiratele Arabe Unite – workshop CCI

de Iulia Drăghici - Taraș | 832 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie Covasna găzduiește în 26 martie a.c. un seminar despre oportunitățile pe care antreprenorii covăsneni le-ar putea avea în Emiratele Arabe Unite. Înscrierile sunt deschise până joi, 22 martie.  

Evenimentul de adresează persoanelor interesate de posibilitățile de intrare pe piața din Emiratele Arabe Unite, dar și de marketingul, online marketingul & lead generation specific zonei, obiceiurile și stilul de negociere în țările din Golful Persic sau de comunicarea interculturală.

Lectorul seminarului este Birtalan Csanád, directorul companiei AGT Marketing, care a lucrat 4 ani în Dubai și Abu Dhabi și în prezent continuă să lucreze cu firmele din Emiratele Arabe Unite prin compania sa.

„Lectorul, Birtalan Csanád, a lucrat acolo mai mulți ani și a format o piață în acea zonă și cunoaște și obiceiurile. Am învățat la facultate că aceste țări se abordează altfel, se negociază și de discută altfel, au o altă noțiune a timpului și chiar așa este”, a declarat marți, într-o conferință de presă, președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, Edler András.

Locația de desfășurare a evenimentului este sediul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, din Sfântu Gheorghe, Str. Oltului nr. 17. Seminarul se desfășoară între orele 15:00 – 17:00.

Participanții trebuie să achite o taxă de 50 RON + TVA.

Alte informații despre eveniment, pe site-ul www.ccicv.ro.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.