ECOLOGIE 6 octombrie 2010

Umbrela Verde ajunge vineri la Sfântu-Gheorghe

de Ana Sidon | 763 vizualizări
Vineri seara vor concerta Vița de Vie și Iris, în timp ce sâmbătă vor urca pe scenă Tibi Scobiola Band și Simplu Sfârșitul de săptămână se arată unul extrem de interesant în municipiul nostru. Trupele Vița de Vie, Iris, Simplu şi Tibi Scobiola Band vor poposi la Sfântu-Gheorghe în cadrul unor concerte care vor avea loc vineri și sâmbătă. Prezentator va fi Mihai Morar de la Antena 2. Astfel, vineri seara vor cânta Vița de Vie și Iris, în timp ce sâmbătă vor urca pe scenă Tibi Scobiola Band și Simplu. Totul se va petrece pe o scenă

Vineri seara vor concerta Vița de Vie și Iris, în timp ce sâmbătă vor urca pe scenă Tibi Scobiola Band și Simplu

Sfârșitul de săptămână se arată unul extrem de interesant în municipiul nostru. Trupele Vița de Vie, Iris, Simplu şi Tibi Scobiola Band vor poposi la Sfântu-Gheorghe în cadrul unor concerte care vor avea loc vineri și sâmbătă. Prezentator va fi Mihai Morar de la Antena 2. Astfel, vineri seara vor cânta Vița de Vie și Iris, în timp ce sâmbătă vor urca pe scenă Tibi Scobiola Band și Simplu.

Totul se va petrece pe o scenă care va fi amplasată în zona magazinului Șugaș.

Trupele vor fi prezente în Sfântu-Gheorghe în cadrul proiectului pe care l-au derulat în ultima perioadă, Umbrela Verde, un program al URBB - Tuborg Romania în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor.

Așa că dacă nu știați ce să faceți vineri și sâmbătă, oferta este una cu siguranță atractivă.

Săptămâna trecută, trupele amintite au cântat și la Brașov, unde a avut loc totodată și o acțiune de igienizare și curățenie derulată pe 3 zile.

Obiectivul campaniei este să schimbe o mentalitate profund greşită a românilor: “Gestul meu nu contează”. Să-i convingă că, împreună, trebuie să păstrăm România curată.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
STANCU ILEANA LELIA -cognomen LELIA, 5 ianuarie 2011
-VLASTA ,VINE CRACIUNUL LA CLADOVA ....IMPODOBESTE MARUL ..SARUTA ICOANA MAMEI TALE SI PE DANSA SI PE CEI DRAGI AI TAI SI SA VA DEA DUMNEZEU NOROC SI SANATATE /...............,,OI,LINO ,LINO, DACA NU citeste integral
monica, 9 octombrie 2010
conect-r e cel mai tare
Dragos, 7 octombrie 2010
din cate stiu la ora 18:00 vor canta cei de la iris
iulian, 6 octombrie 2010
La ce ora incepe concertele ? Ma intereseaza in special celor de la IRIS. Multumesc
Alex, 6 octombrie 2010
Conect-R ? cine dracu e ala ? se compara cu iris sau cu vita de vie? niciodata
Ady, 6 octombrie 2010
Speram sa fie frumos :D si sambata Conect-R in cinema
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.