ECOLOGIE 8 iunie 2011

Şcoala în grădină

de Székely Emőke | 541 vizualizări
Fundaţia „Váradi-Bartalis”, în colaborare cu Şcoala Generală „Váradi József” şi Primăria Municipiului Sfântu-Gheorghe, a câştigat un proiect de finanţare intitulat „Grădina Şcolii cu Clasele I-VIII Váradi József”. Finanţarea este asigurată în proporţie de 80% de către iniţiatorii proiectului, MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, restul de 20% fiind completat de către Fundaţia „Váradi-Bartalis”. Proiectul, aflat

Fundaţia „Váradi-Bartalis”, în colaborare cu Şcoala Generală „Váradi József” şi Primăria Municipiului Sfântu-Gheorghe, a câştigat un proiect de finanţare intitulat „Grădina Şcolii cu Clasele I-VIII Váradi József”. Finanţarea este asigurată în proporţie de 80% de către iniţiatorii proiectului, MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, restul de 20% fiind completat de către Fundaţia „Váradi-Bartalis”.

Proiectul, aflat în plină desfăşurare, vizează o suprafaţă de 10 ari din grădina şcolii, şi constă în plantarea de arbori, arbuşti, flori şi gazon, realizarea unor alei, amenajarea unui colţ de lectură cu mobilier de grădină şi aşezarea de coşuri de gunoi, pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

La lucrările de amenajare participă elevii, cadrele didactice, personalul auxiliar, părinţii elevilor, sponsorii, în colaborare cu Primăria şi instituţiile din subordinea acesteia.

Ne dorim ca, la finalul acestui proiect, grădina şcolii noastre să devină o dovadă a preocupării pe care cadrele didactice şi elevii Şcolii cu clasele I-VIII „Váradi József” o au pentru protejarea şi înfrumuseţarea mediului înconjurător” - afirmă Szabó Erika, reprezentanta instituţiei de învăţământ.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.