ECOLOGIE 4 mai 2012

Let’s Do It, Romania!

de Covasna Media | 562 vizualizări

Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională de pe 12 mai.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 12 mai!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenia de pe 12 mai”.

De asemenea, echipa “Let’s Do It, Romania!” pune la dispoziție tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318212121. În perioada 7-19 mai, voluntarii “Let’s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Nu uita și că poți vota zona pe care vrei să o cureți pe 12 mai sau să propui o zonă plină de deșeuri care nu se regăsește încă pe harta Let’s Do It, Romania! Toate informațiile se găsesc tot pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele două ediţii organizate până în prezent, peste 500.000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. În 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let’s Do It, World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.