ECOLOGIE 1 septembrie 2011

Colectare de deşeuri la Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 547 vizualizări

Sâmbătă între orele 10 – 17, locuitorii din Târgu Secuiesc dar şi din localităţile aparţinătoare, pot scăpa de aparatele electrice şi electrocasnicele vechi, fiind aşteptaţi să participe la acţiunea de colectare DEEE, iniţiată de Asociaţia RoRec, în parteneriat cu Primăria Târgu Secuiesc. Tot ce trebuie să facă este să aducă la unul dintre cele şase puncte de colectare aparatura electrică şi electronică veche sau defectă. Punctele de colectare vor fi în Piaţa Gabor Aron, pe străzile Libertăţii şi Sporturilor, dar şi în Tinoasa, Săsăuşi şi Lunga.

În cazul în care deponenţii au obiecte grele sau voluminoase pe care doresc să le încredinţeze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit. Toţi deponenţii vor fi înscrişi la o tombolă, unde au posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre cele 15 premii puse în joc.

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec a derulat de la mijlocul lunii martie peste 130 de acţiuni de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) la nivel naţional, în parteneriat cu primăriile. De la cei aproape 30.000 de deponenţi care au participat la aceasta campanie – din peste 385 de localităţi – au fost colectate, până acum, peste 540 de tone DEEE, care au luat deja calea reciclării conform standardelor europene de mediu.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.