ECOLOGIE 15 septembrie 2022

Acțiune de ecologizare programată sâmbătă, la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1057 vizualizări

Întorsurenii sunt invitați de către autoritățile locale să se alăture unei acțiuni de ecologizare care va viza mai multe locații din oraș, sâmbătă, 17 septembrie. Punctul de întâlnire va fi în fața primăriei, de la ora 10.00. 

Acțiunea face parte din campania „Let's do it, România!” – World Cleanup Day. Demersul va viza în special malurile râului Buzău și ale pâraielor, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, vice­primarul Silviu Popica. 

Demersul va viza în special malurile râului Buzău și ale pâraielor, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, viceprimarul Silviu Popica. 

„În principal vom curăța Dumbrava, malurile Buzăului și ale pâraielor. Nu știu câți vor participa. Pe grupurile Facebook vedem multe persoane dornice să facă curățenie. Îi așteptăm pe toți la treabă. Cei de la Eliade au confirmat participarea. E o campanie națională la care vom participa și noi", a explicat viceprimarul. 

O acțiune similară, de ecologizare, a avut loc și în luna mai a.c. la Întorsura Buzăului. Și aceasta a fost organizată în cadrul altei campanii naționale, „Curățăm România”. Atunci, peste 600 de voluntari au strâns aproximativ șase tone de deșeuri.

Sursa foto: Primăria Orașului Întorsura Buzăului / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.