COMUNICATE 24 februarie 2011

Un nou magazin Domo la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1726 vizualizări
Domo Retail deschide astăzi, la Sfantu Gheorghe, cel de-al 126-lea magazin al firmei, acesta fiind situat în centrul comercial Trident, pe o suprafaţă de 1.200 mp. Noul magazin Domo oferă clienţilor peste 8.000 de articole, iar valoarea acestei noi investiţii a însumat peste 250.000 de euro doar în amenajare. Campania de deschidere a noului magazin vizează promovarea mai multor oferte de preţ absolut imbatabile la

Domo Retail deschide astăzi, la Sfantu Gheorghe, cel de-al 126-lea magazin al firmei, acesta fiind situat în centrul comercial Trident, pe o suprafaţă de 1.200 mp. Noul magazin Domo oferă clienţilor peste 8.000 de articole, iar valoarea acestei noi investiţii a însumat peste 250.000 de euro doar în amenajare.

Campania de deschidere a noului magazin vizează promovarea mai multor oferte de preţ absolut imbatabile la aparatură şi electrocasnice, valabile până pe 1 martie în limita stocurilor disponibile,.

Alături de ofertele de produs, Domo are şi oferte financiare, astfel încât cardurile Bonus Garanti sau Avantaj le oferă posesorilor posibilitatea de a beneficia de 12 rate fără dobândă. În plus, clienţilor Domo li se va oferi şi oportunitatea achiziţionării în rate prin programul oferit de Garanti Credite de Consum. Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electrocasnice, electronice, IT şi telecom, încheind anul 2009 cu o cifră de afaceri de 170 milioane de euro. Deţine o reţea naţionalã formată din 132 magazine (126 DOMO şi 6 magazine Technomarket), acestea însumând aproape 80.000 de metri pătraţi şi peste 1.650 de angajaţi.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.