COMUNICATE 10 februarie 2011

Informare de presă

de Covasna Media | 471 vizualizări

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii plăţilor aferente Măsurilor 211 - "Sprijin pentru zona montană defavorizată", 212 - "Sprijin pentru zone defavorizate, altele decat zona montană" şi 214 - "Plăţi de agro-mediu" din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 - 2013 care doresc să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia.

APIA informează că a mai încheiat, în acest sens, două noi convenţii: cu Banca Transilvania şi respectiv cu BRD - Groupe Societe Generale SA. Astfel, până în prezent, Agenţia a încheiat convenţii de acest fel cu un număr total de patru bănci.

Valoarea creditului poate fi de până la 80% din valoarea sumei calculate conform Adeverinţei eliberate de APIA, suma creditată fiind stabilită de către fiecare bancă în parte.

APIA eliberează, la solicitarea scrisă a fermierului, o adeverinţă prin care confirmă că beneficiarul a depus Cererea de plată pentru măsurile de dezvoltare rurală, în Campania 2010 şi că, până la data emiterii Adeverinţei, au fost efectuate controalele şi verificările administrative asupra Cererii de plată depuse de Beneficiar conform reglementărilor legale în vigoare.

De asemenea, în adeverinţă, se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată la data emiterii, faptul că beneficiarul nu face, la data emiterii, obiectul excluderilor de la plată şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.