COMUNICATE 4 august 2011

În atenţia deţinătorilor de ovine / caprine

de Covasna Media | 1071 vizualizări
Conform Ordinului Ministrului Agriculturii nr.186/ 29.07.2011, aducem la cunoştinţa tuturor fermierilor care au solicitat schema de plată natională directă în sectorul zootehnic la specia ovină / caprină, faptul că termenul pentru efectuarea controlului la faţa locului a fost prelungit pâna la data de 15 septembrie 2011. Fermierii care au depus cerere de acordare a subvenţiei pe cap de ovină/ caprină au obligaţia de

Conform Ordinului Ministrului Agriculturii nr.186/ 29.07.2011, aducem la cunoştinţa tuturor fermierilor care au solicitat schema de plată natională directă în sectorul zootehnic la specia ovină / caprină, faptul că termenul pentru efectuarea controlului la faţa locului a fost prelungit pâna la data de 15 septembrie 2011.

Fermierii care au depus cerere de acordare a subvenţiei pe cap de ovină/ caprină au obligaţia de a menţine efectivele de animale în exploataţie pâna la data de 15 sept.2011.

La data de 15 septembrie 2011, se va efectua o reverificare a efectivelor în Registrul Naţional al Exploataţiilor (R.N.E), animalele ieşite din exploataţie până la acestă data vor fii scoase de la plată.

Mihai Stoica, APIA CJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.