COMUNICATE 29 noiembrie 2010

Ducu Bertzi, succes total la Sfântu-Gheorghe (FOTO)

de Covasna Media | 754 vizualizări
Concertul susținut de Ducu Bertzi sâmbătă seară la Sfântu Gheorghe a umplut sala Clubului Cinema. La eveniment au luat parte împătimiți ai muzicii folk de toate vârstele, fascinați de bucuria ascultării unui artist atât de drag, acesta încântându-și auditoriul atât cu melodii de Crăciun cât și cu nemuritoarele sale ”Fără ea”, ”Floare de Colț” sau ”Iertările”. Artisul maramureșan a cântat aproape două ore, captând publicul

Concertul susținut de Ducu Bertzi sâmbătă seară la Sfântu Gheorghe a umplut sala Clubului Cinema. La eveniment au luat parte împătimiți ai muzicii folk de toate vârstele, fascinați de bucuria ascultării unui artist atât de drag, acesta încântându-și auditoriul atât cu melodii de Crăciun cât și cu nemuritoarele sale ”Fără ea”, ”Floare de Colț” sau ”Iertările”.

Artisul maramureșan a cântat aproape două ore, captând publicul și făcându-l să fie nu doar spectator ci aproape cu el pe scenă, astfel încât la final a remarcat căldura celor care au venit să îl asculte și impresia deosebită pe care aceștia i-au lăsat-o.

Concertul lui Ducu Bertzi a fost organizat de Asociația pentru Comunitate cu sprijinul Cosiliului Local Sfântu Gheorghe, fiind oferit în cinstea Zilei Naționale 1 Decembrie.

Foto: Viorel Iordan

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Pascal, 30 noiembrie 2010
Domnisorule...am fost si eu acolo si nu mi-a cerut nimeni nici un leu.
IOAN, 30 noiembrie 2010
Mda....era vorba ca intrarea este gratuita!!!! Si totusi....s-au perceput la intrare cate 10 lei/pers. Pai e corect?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.