COMUNICATE 10 ianuarie 2011

Comunicat de presă

de Covasna Media | 501 vizualizări

Începând cu data de 1 ianuarie 2011 a intrat în vigoare hotarârea Adunarii Generale a Asociaţiei ECO-SEPSI din 24 noiembrie 2010. Vă aducem la cunoştinţă cele mai importante modificări aduse de Adunarea Generală a Asociaţiei ECO-SEPSI a contractului de delegare, menite să reducă influenţa negativă a numărului mare de solicitări de reducere a numărului de persoane deservite:

Operatorul este în drept să actualizeze permanent în baza sa de date situaţiile vizând numărul de locuitori/utilizatori ai serviciilor publice de salubritate, dacă constată o neconcordanţă între numărul de utilizatori şi cel rezultat din evidenţele Primăriilor sau alte acte şi va aplica la facturare numărul de persoane efectiv deservite.

Utilizatorii sunt obligaţi ca în cazurile în care solicită reducerea numărului de persoane deservite, să facă dovada motivelor pentru care se solicită acest lucru prin certificatul de deces, adeverinţă de la instituţia de învâţământ, orice act oficial care atestă schimbarea domiciliului, inclusiv adeverinţe eliberate în acest sens de către Primării. Cererea fără acte justificative nu va fi primită de operator.

În cazul utilizatoriilor la care numărul de persoane deservite creşte, utilizatorul este obligat să anunţe în scris operatorul despre modificare începând cu data de 1 ale lunii următoare celei în care s-a ivit modificarea. În caz contrar operatorul este în drept să modifice unilateral numărul de persoane din contract, chiar şi retroactiv.

Mai multe informaţii se pot obţine personal la sediul societăţii din str. Crângului nr. 1, sau la nr. de telefon: 0367-401911.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.